Vilkår For Bruk

Vilkår for bruk

Rehab Sauna / eCom Dibrani

Org nr: 925 133 744 MVA

Selger: rehabsauna.no
Kundeservice: hei@rehabsauna.no


Selger blir betegnet som: rehabsauna.no, oss/våre eller vi.
Kjøper blir betegnet som: kunde, du, deg, ditt eller din.

 

GJENNOMFØRING AV HANDEL

Gjennomføring av handel her på www.rehabsauna.no gjøres veldig enkelt. Du trykker "legg i handlekruv" på det produktet du ønsker å kjøpe. Da vil varen lagres i din handlevkurv, slik at du enkelt kan fortsette å handle eller gå direkte til kasse for betaling. Der velger du enkelt frakt og betalingmetode og deretter legger du inn din kontakt- og leveringsadresse.

Når du har gjennomført en handel hos oss, godkjenner du og samtykker våre vilkår. Ved handel av en vare godkjenner du og samtykker produktets informasjon og merknader.

PERSONVERN, SIKKERHET OG PERSONOPPLYSNINGER 

I forbindelse med bestillingen, godtar du at rehabsauna.no lagrer og bruker informasjonen din. Vi gjør dette for å oppfylle våre forpliktelser overfor deg. Vi dokumenterer også all kommunikasjon vi har med deg via e-post, for å kunne tilby tjenesten som du forventer av oss. rehabsauna.no vil ikke avsløre din personlige informasjon til tredjepart. Under Privacy Act, har du behov, en gang i året, retten til å være en del av den informasjonen vi har lagret om deg. Vi forbeholder oss retten til å bruke e-post for å sende markedsføring og nyhetsbrev

PRISER

Alle våre priser er inkl. mva. Våre priser kan variere og det tas derfor forbehold om prisendringer i forhold til markedet og andre faktorer. Det tas også forbehold om skrive-/trykkfeil på vår nettside.

KANSELLERING

Ved kansellering av en bestillingsvare vil det påløpe et transaksjonsgebyr på 10%. Ved kansellering av vare som er på lager vil det ikke forekomme noen gebyrer. 

BETALING

Betalingsmetodene vi har er: VISA, MasterCard, Maestro, og Klarna. Dersom du som kunde betaler med kort vil kjøpesummen bli belastet samme døgn. Ved betaling via Klarna, har du 14 dager på å betale fakturaen fra datoen vi behandler din bestilling (ikke fra du legger inn bestillingen på rehabsauna.no).

 

LEVERING

Leveringsmetode av produktet velger kunden selv i kassen. Leveringstiden på varer som er på hovedlager er 2-5 dager. I tilfelle produkter har stor etterspørsel kan lengre leveringstid forekomme. Dersom vi er tomme for varen på hovedlageret kan leveringstiden være opptil 2 måneder dager (da vil vi oppgi informasjon om dette i den enkelte artikkelen som dette gjelder for). Ved forhåndsbestilling vil vi oppgi tidligst- og senest leveringsdato ved den enkelte vareartikkel. 

rehabsauna.no står som ansvarlig for varen inntil den er levert til kunden.

Det er også kundens ansvar å etterlyse varen dersom den ikke er mottatt innen forventet leveringstid. Kunden står ansvarlig for å oppgi korrekt leveringsadresse – og står ansvarlig for å betale frakt (begge veier) dersom varen kommer i retur til oss grunnet feil eller ufullstendig adresse.

rehabsauna.no er en nettbutikk med varelager i Stavanger. 

GARANTI

Rehab Sauna gir deg 1-års garanti.

Problemer som dekkes av garantien er produksjonsfeil, tekniske feil og tydelig mangler på produktet. 

Om du ønsker å bruke garantien skal du først ta kontakt med oss via epost.
hei@rehabsauna.no

Som oftest vil produktet repareres, hvis ikke det er mulig vil du få tilsendt ett tilsvarende produkt.

Garantien gjelder ikke hvis:
- Kontakt med vann
- Feil bruk
- Lynnedslag
- Overspenning
- Demontering

ANGRERETT

Angreretten gjelder for nettbutikken, rehabsauna.no. Etter norsk lov (angrerettloven) har kunder rett til å angre på et kjøp. Dersom du som kunde angrer på ditt kjøp hos oss må det meldes fra om dette innen 30 dager etter at varen er mottatt.

For at angreretten skal kunne være gjeldende må varen returneres i den stand kunden mottok og innen rimelig tid. Kunden står ansvarlig for risikoen ved returtransport og må dekke eventuelle kostnader i forbindelse med returforsendelse. 

Retur av produkt gjøres ved å sende varen i original emballasje til:

rehabsauna.no / eCom Dibrani
Markaholen 4
4032 Stavanger

Bruk dette skjemaet for å bruke angreretten.

SKADEDE VARER OG REKLAMASJONSRETT 

Som du mottar din ordre, er det viktig å sjekke varene for skader eller defekter. Skulle varen være skadet eller ødelagt, kan du kontakte vår kundeservice for videre instruksjoner. Du har to års reklamasjonsrett i henhold til norsk lov.

RETUR/BYTTE AV VARE

Ved retur av en vare, står kunden ansvarlig for risikoen ved returtransport og må dekke eventuelle kostnader i forbindelse med returforsendelse. Ved bytte av en vare står kunden ansvarlig for eventuelle kostnader i forbindelse med tur/returforsendelse.

Print ut og fyll ut dette returskjemaet for å registrere en retur. Husk å sende skjemaet med varene

REFUNDERING

Ved refusjon av beløp etter kansellering av en bestilling eller ved å benytte angreretten vil refundering av beløp først foretas når:

  • beløpet er registrert på vår konto eller
  • produktet er mottatt i retur og i den stand vi sendte vare

ENDRING AV VILKÅR

Vi har forbeholdt retten til å endre vilkårene på denne nettsiden.

HELSEFORDELENE MED INFRARØD SAUNA

Smertelindring

Infrarød varme har lenge blitt brukt som en behandling mot vonde smerter og ledd. Rehab Sauna passer fint som en behandling mot fibromyalgi.

LES MER

Bedre Søvn

Rehab Sauna gir en god varme som går dypt inn i kroppen. Dette får nedkjølingssystemet i kroppen til å jobbe som samtidig begynner å produserer søvnhormonet melatonin.

LES MER

Sterkere Immunforsvar

Varme øker blodsirkulasjonen som betyr at blodet beveger seg raskere i kroppen. Dette fører til at blodcellene er mer aktive og er hele tiden på vakt for å beskytte deg.

LES MER

Friskere Hudkvalitet

Varmebehandling øker produksjonen av kollagen. Kollagen er et protein i kroppen vår som er viktig for huden. Etter 20-årsalderen begynner vi å produsere mindre og mindre kollagen hvert år. Det er en faktor som gjør at når vi blir eldre får vi rynker.

LES MER

Avgifte Kroppen

Som i en badstue, vil du svette mye. Når man svetter så skiller man ut giftstoffer som gjemmer seg i huden. Dette kan være giftstoffer som kommer fra mat, hudprodukter, luft og vaskemidler fra klærne vår.

LES MER

Mental Helse

Kroppen produserer serotonin, endorfiner og dopamin, også kjent som “Happy Hormones”. Under varmeterapi skaper du et varmestress for hjernen som vil frigjøre disse stoffene. Ifølge forskning har dette en positiv effekt mot angst, stress, depresjoner og minsker risikoen for Alzheimers.

LES MER

Fant du ikke det du lurte på?

Kontakt oss!

Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, og Googles personvernerklæring og vilkår for bruk gjelder.