TERAPUTISKE STEINER

Rehab Sauna Premium er laget med de teraputiske steinene Jade og Turmalin (ofte brukt som massasjemetode).

Jade og turmalin er steiner som leder FIR (infrarød stråling) og som avgir negative ioner.


jade og turmalin steiner i infrarød sauna

Rehab Sauna bruker disse teraputiske steinene for de effektiviserer behandlingen. Turmalin sies å forbedre blodsirkulasjonen og forsterker immunforsvaret vårt. Andre fordelen Turmalin har er kan hjelpe mot søvnløshet og kan bidra til jevn energifordeling i kroppen.

Jade virker mer beroligende og avslappende. En av hovedformålene Jade har er at det kan hjelpe mot stress og depresjon.

Begge disse teraputiske steinene bidrar til å trenge varmen dypt inn i kroppen din. Det gjør det lettere å helbrede ømme muskler og ledd. Steinene hjelper også saunateppet med å holde varmen og samtidig overføre varmen raskere inn i deg.

Dette er to fantastiske steiner som produserer negative ioner. Negative ioner påvirker kroppen vår positivt. De reduserer stresshormoner, regulerer hjertefunksjonen og blodtrykket, regulerer våre indre organer, forebygge forkjølelser og infeksjoner og gir oss bedre konsentrasjonsevne.

Les mer om alle helsefordelene her.

Her kan du lese mer om hvordan du bruker Rehab Sauna.

KJØP DIN REHAB SAUNA HER

HELSEFORDELENE MED INFRARØD SAUNA

Smertelindring

Infrarød varme har lenge blitt brukt som en behandling mot vonde smerter og ledd. Rehab Sauna passer fint som en behandling mot fibromyalgi.

LES MER

Bedre Søvn

Rehab Sauna gir en god varme som går dypt inn i kroppen. Dette får nedkjølingssystemet i kroppen til å jobbe som samtidig begynner å produserer søvnhormonet melatonin.

LES MER

Sterkere Immunforsvar

Varme øker blodsirkulasjonen som betyr at blodet beveger seg raskere i kroppen. Dette fører til at blodcellene er mer aktive og er hele tiden på vakt for å beskytte deg.

LES MER

Friskere Hudkvalitet

Varmebehandling øker produksjonen av kollagen. Kollagen er et protein i kroppen vår som er viktig for huden. Etter 20-årsalderen begynner vi å produsere mindre og mindre kollagen hvert år. Det er en faktor som gjør at når vi blir eldre får vi rynker.

LES MER

Avgifte Kroppen

Som i en badstue, vil du svette mye. Når man svetter så skiller man ut giftstoffer som gjemmer seg i huden. Dette kan være giftstoffer som kommer fra mat, hudprodukter, luft og vaskemidler fra klærne vår.

LES MER

Mental Helse

Kroppen produserer serotonin, endorfiner og dopamin, også kjent som “Happy Hormones”. Under varmeterapi skaper du et varmestress for hjernen som vil frigjøre disse stoffene. Ifølge forskning har dette en positiv effekt mot angst, stress, depresjoner og minsker risikoen for Alzheimers.

LES MER

Fant du ikke det du lurte på?

Kontakt oss!

Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, og Googles personvernerklæring og vilkår for bruk gjelder.