SLIK FUNKER DET

Før du starter det fantastiske eventyret med Rehab Sauna, så er det greit å vite hva du trenger, hvordan det fungerer og noen få ting du bør passe på. 

DETTE TRENGER DU
 1. Finn et rolig rom med en behagelig temperatur.
 2. En flakse med vann. Det er viktig å drikke en del vann, du vil svette ut store mengder væske under økten.
 3. To håndkle. Et stort du skal ligge på og et lite du kan bruke til å tørke svette fra ansikt og nakke.
  FØR
  1. Legg sauna teppet flatt på gulvet eller i sengen. Det skal alltid ligge flatt når det er i bruk.
  2. Still inn ønsket temperatur og tid. Det vil ta ca. 5 minutter før saunateppet er varmt.
  3. Legg til et håndkle i saunateppet som du skal ligge på. Dette hjelper med å holde teppet tørt.
  4. Legg deg ned og lås deg inn med borrelåsen.

  ETTER

  1. Skru av saunaen og dra ut stikkontakten.
  2. Åpne opp teppet fullt og la det kjøles ned.
  3. Gå over med en fuktig klut. Bruk en mild såpe om det er ønskelig.
  4. Da kan du pakke sammen Rehab Sauna.

  HVOR OFTE BØR JEG BRUKE INFRARØDT SAUNA TEPPE?

  Rehab Sauna anbefaler å bruke sauna teppet 30-45 minutter om gangen, 3-4 ganger i uken. Du kan også bruke det oftere og lengre, men gjerne starte lavt (20-30 min) og øk etter ønsket behov. 

  Premium-utgaven har 3 soner og du kan stille inn varmen individuelt. Bruk en svakere varme på dine første økter. Om du ønsker å bruke varmebehandlingen for å få økt blodsirkulasjon og for å svette ut giftstoffer fra kroppen, så kan du bruke en høyere varme. Om du skal bruke saunateppet til smertelindring og avslapping, gjerne bruk en svakere varme. 

  RENGJØRING

  Det anbefales å rengjøre alle våre infrarøde sauna-produkter med våt klut og mild såpe. Bruk gjerne et håndkle under deg når du ønsker å bruke saunateppet. 

  Det er viktig at saunateppet er kjølt ned når det skal rengjøres.

  SIKKERHET

  Rehab Sauna sine produkter er ikke designet som medisinske produkter selv om vitenskapen viser til svært mange fordeler. Alltid hør med legen din først hvis du er usikker om infrarød sauna er noe som passer deg og din helsetilstand. 

  Infrarød saunateppe skal ikke brukes av gravide.

  Rehab Sauna sine produkter skal heller ikke brukes av mennesker under 18 år.

  Ikke bruk saunateppet hvis det er skadet. Dette gjelder materiell, steiner, kontrollboks eller kabler. Ødelagte Rehab Sauna produkter bør alltid repareres av produsenten.

  Rehab Sauna sine produkter skal ikke brukes i fuktige rom som baderom, vaskerom eller kjøkken. Alle elektroniske enheter må holdes unna vann. 

  Les mer om alle helsefordelene her.

  KJØP DIN REHAB SAUNA HER

  HELSEFORDELENE MED INFRARØD SAUNA

  Smertelindring

  Infrarød varme har lenge blitt brukt som en behandling mot vonde smerter og ledd. Rehab Sauna passer fint som en behandling mot fibromyalgi.

  LES MER

  Bedre Søvn

  Rehab Sauna gir en god varme som går dypt inn i kroppen. Dette får nedkjølingssystemet i kroppen til å jobbe som samtidig begynner å produserer søvnhormonet melatonin.

  LES MER

  Sterkere Immunforsvar

  Varme øker blodsirkulasjonen som betyr at blodet beveger seg raskere i kroppen. Dette fører til at blodcellene er mer aktive og er hele tiden på vakt for å beskytte deg.

  LES MER

  Friskere Hudkvalitet

  Varmebehandling øker produksjonen av kollagen. Kollagen er et protein i kroppen vår som er viktig for huden. Etter 20-årsalderen begynner vi å produsere mindre og mindre kollagen hvert år. Det er en faktor som gjør at når vi blir eldre får vi rynker.

  LES MER

  Avgifte Kroppen

  Som i en badstue, vil du svette mye. Når man svetter så skiller man ut giftstoffer som gjemmer seg i huden. Dette kan være giftstoffer som kommer fra mat, hudprodukter, luft og vaskemidler fra klærne vår.

  LES MER

  Mental Helse

  Kroppen produserer serotonin, endorfiner og dopamin, også kjent som “Happy Hormones”. Under varmeterapi skaper du et varmestress for hjernen som vil frigjøre disse stoffene. Ifølge forskning har dette en positiv effekt mot angst, stress, depresjoner og minsker risikoen for Alzheimers.

  LES MER

  Fant du ikke det du lurte på?

  Kontakt oss!

  Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, og Googles personvernerklæring og vilkår for bruk gjelder.