HVILKE FORDELER HAR INFRARØD SAUNA?

HVORDAN KAN INFRARØD SAUNA GJØR LIVET DITT BEDRE?

Infrarød sauna har mange fordeler og kan gi helsen det lille ekstra den trenger. Rehab Sauna tilbyr bærbare produkter som du kan bruke hjemme og enkelt pakke ned når du ikke bruker dem. Vårt Rehab Saunateppe gir deg en behagelig opplevelse, men har også mange andre positive sider som du kanskje ikke var klar over.

 Her har vi samlet noen dedikerte sider til alle helsefordelene:

  SMERTELINDING OG FIBROMYALGI

  Fibromyalgi

  Det har i nyere tid kommet ut mange historier i media om at varmeterapi og infrarød sauna hjelper mot smertene fibromyalgi bringer. Den mest kjente personen er kanskje Lady Gaga. Hun delte på sin Instagram om hvordan varmebehandlingen fungerte som en smertestillende for fibromyalgi. 

  Dette har faktisk blitt forsket på av Kagoshima universitetssykehus i Japan og blitt vitenskapelig bevist at det bidrar som smertelindring mot fibromyalgi og andre muskel og leddsmerter. 

  Smertene ble redusert med opptil 78%.

  DETOX

  Daglig får vi i oss mange usunne stoffer. Dette kan komme fra maten vi spiser, luft, hudprodukter, røyk og blant annet vaskemiddel fra klærne. Rehab Infrarød Saunateppet hjelper deg med å produsere svette og skyller ut disse negative stoffene. Du vil føle deg lettere og sunnere.

  SOV BEDRE

  30% av befolkningen opplever søvnproblemer ukentlig og ca 10% har alvorlige og langvarige søvnproblemer. Dette fører til tretthet, mindre aktivitet, svakere immun og kan føre til psykiske plager.

  Bruk Rehab Sauna 2 timer før leggetid.

  Med infrarødt sauna teppet kan lure kroppstemperaturen og kickstarte produseringen av melatonin, som er søvnhormonet vårt. Dette skjer ved at du varmer opp kroppen, noe som får kroppen til å slå på nedkjølingssystemet. Når kroppen kjøles ned så blir det produsert melatonin. Dette gjør kroppen vår klar til å sove.

  I tillegg så gir en økt med varmebehandling en avslappende og deilig følelse. Mange bruker det som en meditasjon. Dette roer ned sinnet.

  STERKERE IMMUN

  Varme øker blodsirkulasjonen som betyr at blodet beveger seg raskere i kroppen. Dette fører til at blodcellene er mer aktive og er hele tiden på vakt for å beskytte deg.

  Forskning viser at det er 30% mindre sjanse for forkjølelse om man benytter infrarød sauna regelmessig. 

  SUNNERE HUDKVALITET

  Varmeterapi kan forbedre hudkvaliteten din, øke kollagen-nivået og forebygge vanlige hudplager som kviser, eksem og psoriasis.

  Infrarød varme har vist seg å ha en positiv evne til å produsere kollagen. En forskning fra Seoul i Sør-Korea viser at varmebehandling produserte opptil 100% mer kollagen i forhold til hudceller som ikke fikk den samme behandlingen. Det kom også frem at man får 26-50% forbedring av hudfarge, slapphet og utseende på rynkene.

  Les mer om alle helsefordelene her.

  KJØP DIN REHAB SAUNA HER