Å bruke Rehab Saunas infrarøde saunateppe er deilig og behagelig. Men det er faktisk mange andre gode grunner til å bruke infrarød varme. Her har vi samlet de viktigste helsefordelene.

HELSEFORDELER

SMERTELINDRING

Infrarød varme har lenge blitt brukt som en behandling mot vonde smerter og ledd. Rehab Sauna passer fint som en behandling mot fibromyalgi.

LES MER

BEDRE SØVN

Rehab Sauna gir en god varme som går dypt inn i kroppen. Dette får nedkjølingssystemet i kroppen til å jobbe som samtidig begynner å produserer søvnhormonet melatonin.

LES MER

STERKERE IMMUN

Varme øker blodsirkulasjonen som betyr at blodet beveger seg raskere i kroppen. Dette fører til at blodcellene er mer aktive og er hele tiden på vakt for å beskytte deg.

LES MER

FRISKERE HUDKVALITET

Varmebehandling øker produksjonen av kollagen. Kollagen er et protein i kroppen vår som er viktig for huden. Etter 20-årsalderen begynner vi å produsere mindre og mindre kollagen hvert år. Det er en faktor som gjør at når vi blir eldre får vi rynker.

LES MER

AVGIFT KROPPEN

Som i en badstue, vil du svette mye. Når man svetter så skiller man ut giftstoffer som gjemmer seg i huden. Dette kan være giftstoffer som kommer fra mat, hudprodukter, luft og vaskemidler fra klærne vår.

LES MER

VEKTTAP

Forskning viser at du kan forbrenne opptil 600 kalorier per time med infrarød varme. Med Rehab Sauna kan du ligge og slappe av mens varmen gjør jobben!


LES MER

BEDRE MENTAL HELSE

Kroppen produserer serotonin, endorfiner og dopamin, også kjent som “Happy Hormones”. Under varmeterapi skaper du et varmestress for hjernen som vil frigjøre disse stoffene. Ifølge forskning har dette en positiv effekt mot angst, stress, depresjoner og minsker risikoen for Alzheimers.

LES MER

TERAPEUTISKE STEINER

Rehab Sauna bruker disse teraputiske steinene for de effektiviserer behandlingen. Turmalin sies å forbedre blodsirkulasjonen og forsterker immunforsvaret vårt. Andre fordelen Turmalin har er kan hjelpe mot søvnløshet og kan bidra til jevn energifordeling i kroppen.

LES MER