Angrerett

ANGRERETT

Angreretten gjelder for nettbutikken, rehabsauna.no. Etter norsk lov (angrerettloven) har kunder rett til å angre på et kjøp. Dersom du som kunde angrer på ditt kjøp hos oss må det meldes fra om dette innen 30 dager etter at varen er mottatt.

For at angreretten skal kunne være gjeldende må varen returneres i den stand kunden mottok og innen rimelig tid. Kunden står ansvarlig for risikoen ved returtransport og må dekke eventuelle kostnader i forbindelse med returforsendelse. 

Retur av produkt gjøres ved å sende varen i original emballasje til:

rehabsauna.no / eCom Dibrani
Markaholen 4
4032 Stavanger

SKADEDE VARER OG REKLAMASJONSRETT 

Som du mottar din ordre, er det viktig å sjekke varene for skader eller defekter. Skulle varen være skadet eller ødelagt, kan du kontakte vår kundeservice for videre instruksjoner. Du har to års reklamasjonsrett i henhold til norsk lov.

RETUR/BYTTE AV VARE

Ved retur av en vare, står kunden ansvarlig for risikoen ved returtransport og må dekke eventuelle kostnader i forbindelse med returforsendelse. Ved bytte av en vare står kunden ansvarlig for eventuelle kostnader i forbindelse med tur/returforsendelse.

Hvordan sender jeg varer i retur?

 Ta kontakt med oss via epost, så hjelper vi deg videre.

Hei@rehabsauna.no
Kortbetaling: Klarna vil refundere deg beløpet tilbake til benyttet kort.


Faktura: Logg deg inn på www.klarna.no for å få opp din oppdaterte faktura. Du finner også fakturaen i Klarna-appen. 

Bruk ikke teip eller skriv rett på originalemballasjen når du sender retur.

Husk at vi skal kunne selge varene på nytt. Pakk inn varen slik den ble levert. Ved retur og bytte er du ansvarlig for varen. Når du skal returnere eller bytte skal varen være ubrukt og returneres i en uskadd original forpakning. Samtlige lapper og manualer skal sendes med. Du som kunde står ansvarlig for at pakken blir returnert i samme stand som du mottok den i. Dersom det er skader på pakken eller mangler i pakken som bruksanvisning, deler eller annet, godkjenner vi ikke retur. Dersom du ønsker pakken tilsendt igjen til deg må frakt betales. 


Varer som ikke kan returneres. 

Pakk inn varen slik den ble levert. Om varen er brukt, originalemballasjen er skadet eller mangler medfølgende lapper, bruksanvisninger, manualer etc. godkjennes ikke returen og hvis du ønsker pakken tilsendt igjen til deg må frakt betales. 

Skjemaet skal sendes sammen med ditt produkt til: 

rehabsauna.no / eCom Dibrani
Markaholen 4
4032 Stavanger