TOPP 6 FORDELER MED INFRARØD SAUNA

dame ligger i infrarød sauna og slapper av

Det finnes mange helsefordeler med Rehab Sauna og infrarøde sauna. Noen av fordelene er vektnedgang, smertelindring, avgifting av kroppen, sterkere immun og redusere stress.

Her har vi samlet 6 helsefordeler av å bruke infrarød sauna!

 1. REDUSER STRESS
  Stressnivået i Norge har aldri vært høyere. Det føles ut som vi aldri rekker å gjøre alt som må bli gjort og som om vi aldri kommer oss i mål. Det fører til at man er mindre sosial, mister energi og holder seg for det meste hjemme. Til slutt så begynner man å sammenligne seg selv med alle andre i sosiale medier. Dette er noe små stressfaktorer som utgjør en stor forskjell.

  Du trenger å koble ut og ta livet med ro. Nyt livet akkurat nå.

  Rehab Sauna infrarøde badstue hjelper deg med å redusere stress. Legg deg i saunateppet i et rolig rom og demp lyset. Legg vekk mobiltelefonen og andre forstyrrelser.

  En infrarød varmebehandling varmer opp kroppen og får hjertet til å jobbe. Det pumper mer blod og oksygen gjennom kroppen, noe som fungerer beskyttende mot sliten kropp. En infrarød badstue vil også stimulere hjernen og frigjør den for dopamin og endorfin. Det er disse stoffene som ofte blir sett på som “the happy hormones”. Det er samme stoffer kroppen frigjør når man blir glad eller får mestringsfølelse.

  I tillegg til dette så legger du deg inn i Rehab Sauna, uten telefon eller andre forstyrrelser. Det er behagelig og kanskje den pausen du trenger i hverdagen.

 2. GÅ NED I VEKT
  I en infrarød badstu svetter du veldig mye. Naturligvis svetter du ut en del væske fra kroppen. Dette vises også på vekten i etterkant. Dette er vekt som lett legges på igjen når man drikker mengder med vann.

  Men du kan faktisk forbrenne kalorier med varmebehandlinger som Rehab Saunas infrarøde badstu. Forskning viser til at varmeterapi får hjertet til å jobbe like mye som en moderat treningsøkt.

  Dette ble bevist gjennom en forskning med 19 personer som byttet mellom badstue og treningssykkel, så klart i to forskjellige perioder. Blodtrykket og hjertefrekvensen ble nøye overvåket og resultatet ble tydelig positivt.

  Les mer om det her.

 3. ØKT BLODSIRKULASJON
  Infrarød varme går dypt inn i kroppen. Når kroppen blir varm så begynner hjertet å pumpe mer oksygen og blod. En ting er at kroppen holder seg varmere, men det får blodcellene og proteinene i kroppen til å beskytte deg bedre. En sunn blodsirkulasjon hjelper kroppen med en smidigere hverdag og en sterkere forsvarslinje.

 4. DETOX
  Vi utsetter huden og kroppen vår for mye mer i dag enn vi gjorde før i tiden. Vi bruker mer produkter enn vi har noen gang gjort, det har aldri vært mer biler på veiene og vi spiser mer usunt i dag enn noen gang. Om det er hudprodukter, eksos eller usunn mat, så skader det huden vår. Dette er kun noen få faktorer som blokkerer huden vår og organene vår. Vi får i oss alt for mye kjemikalier og produkter som ikke er bra for oss.

  Rehab Sauna gir deg en behagelig varmeterapi som får deg til å svette. Du vil tvinge kroppen til å svette ut urenheter og usunne stoffer kroppen har blitt utsatt for.

  Kroppen trenger en avgiftning for å fungere optimalt. Etter en detox vil du føle deg lettere og sunnere.

  Svett ut all negativitet!

 5. FORSTERKE IMMUNFORSVARET
  Som nevnt tidligere så øker infrarød sauna blodsirkulasjonen. Dette er noe som bidrar til å forsterke immunforsvaret vårt.

  Immunforsvaret vårt skal beskytte oss mot bakterier, infeksjoner og virus.

  En forskning fra Universitetet i Wien har sett på effekten infrarød sauna har på forkjølelse. I løp av forskningen ble 50 mennesker sporet i 6 måneder. Resultatet ble til at de som brukte badstuen regelmessig, hadde 30% mindre sjanse for å få forkjølelse eller influensa.

  I andre forskninger har det vist seg at behandling med infrarød sauna kan halvere sjansen for forkjølelse.

  Les mer om det er.

 6. SMERTELINDRING
  Varmeterapi kan hjelpe deg mot mange typer smerter. Det er en behandling som har blitt brukt i over 2000 år av grekerne og egypterne. De brukte termiske bad og vulkanske grotter for å behandle muskelspasmer og andre kroppssmerter.

  Varmebehandling blir ofte brukt innen idrett eller av klinikker for å behandle muskel, ledd og nerveskader.

  Varmebehandlingen vil hjelpe med å utvide blodårene dine og øke strømmen av oksygen og næringsstoffer. Det vil hjelpe med å strekke vev, noe som vil avlaste trykket på nervene og stimulere sensoriske reseptorer i huden din, slik kroppen din fokusere mindre på smertene som kommer fra nervene.

  Varme løser også opp i stive muskler og ledd. Dette sammen med økt blodsirkulasjon kan bidrar til at kroppen helbreder seg selv.

  Les mer om dette og forskningene vi har publisert her.

KJØP DIN REHAB SAUNA HER


You may also like Vis Mer