5 Stjerner Som Bruker Infrarød Sauna

lady gaga i en infrarød sauna

Vi i Rehab Sauna er så klart veldig begeistret over infrarøde badstuer. Vi vet hvor mange positive virkninger det kan ha på ens hverdag. Vi er heldigivs ikke eneste i verden som opplever det samme. Mange kjendiser har gjort infrarød badstu til en regelmessig rutine. Stjerner som Taylor Swift, Lady Gaga, Kim Kardashian har alle nevnt det offentlig og uttrykker hvor effektivt de oppnår en sunnere hud, holder vekten, reduserer stresset eller som bruker varmebehandlingen som en naturlig smertelindring.

Sjekk disse 5 stjernene som bruker infrarød sauna!

KIM KARDASHIAN
Kim Kardashian fikk en infrarød sauna til sin 33-årsdag av Kanye West. Hun har tidligere delt at hun sliter med psoriasis. Psoriasis er en betennelse i huden som kan gi utslett på store deler av kroppen og infrarød varme kan virke betennelsesdempende. Dette er en av grunnene til at hun elsker sin infrarøde badstu, men hun får også nytte av å avgifte kroppen og gi huden en dyp rens. 

I en stressende bransje som den hun er i kan vi bare tenke oss hvor deilig det er å slappe av i en sauna.

LADY GAGA
Lady Gaga er plaget av fibromyalgi etter en skade hun fikk under en konsert. Siden den tid har hun sverget til infrarød sauna. Det demper smertene og holder lidelsen i sjakk. Dette er noe hun tidligere delte på sin Instagram. Hun har også nevnt at varmeterapi hjelper henne med å holde vekta stabil og at huden holder seg frisk.

TAYLOR SWIFT
Lange turneer kan skape belastninger på kroppen før eller senere. Dette har Taylor Swift selv fått opplevd. Hun bruker infrarød sauna regelmessig og det hjelper henne med å holde muskler og ledd friske og spreke. 

Det er jo hovedforskjellen på infrarød sauna og tradisjonell sauna. Infrarød varme går 5 ganger dypere inn i kroppen enn en tradisjonell badstue. 

JENNIFER ANISTON
Jennifer Aniston er kjent for å kun bruke naturlige produkter og metoder for å oppnå en sunn livsstil. Infrarød sauna gir den samme varmen som vi får fra solen. Altså helt naturlig! Hun bruker sin infrarøde sauna for å avgifte kroppen, få friskere hud og for å holde vekten stabil. Faktisk så er hovedårsaken til at Jennifer Aniston bruker infrarød badstue celleproduksjonen i kroppen som oppstår av økt varme og økt blodsirkulasjon.

SELENA GOMEZ
Selena Gomez har tidligere delt at hun regelmessig benytter seg av infrarød sauna opptil 55 minutter per økt. Det hjelper henne med å redusere stress og bidrar til en sunnere mental helse. Hun har også nevnt at det er en effektiv måte å avgifte kroppen på. Andre fordeler hun også har opplevd er økt blodsirkulasjon og en friskere hud. Det er faktisk en fin måte å få noe ut av å gjøre “ingenting”.

Infrarød sauna har lenge blitt brukt i Hollywood. Det er ikke uten grunn at det er så mange som kommer ut og deler det med sine fans. Rehab Sauna innså også tidlig at det er et så effektivt produkt som kan forandre livene til så mange mennesker. 

KJØP DIN REHAB SAUNA HER


You may also like Vis Mer